na vrh

Ugradnja kontrole pristupa

Ugradnja kontrole pristupa Beograd D Light

Ugradnjom kontrole pristupa, možete kontrolisati ko može pristupiti i kojim prostorijama. Ugradnja kontrole pristupa može biti od vitalnog značaja za bezbednost delova poslovnog prostora. Kontrola pristupa takođe omogućava da kontrolišete one koji su ovlašćeni da uđu samo u oblasti koje im dozvolite. Kontrola pristupa može biti dizajnirana i instalirana da zadovolje vaše tačne operativne zahteve. Dakle, ugradnjom kontrole pristupa, možete da znate tačno ko je u zgradi 24/7 i gde se u kom momentu nalazi.

Firma D Light može ugraditi kontrolu pristupa u sve vrste zgrada, uključujući kancelarije, fabrike, škole i parkirališta i sl. Jedan sistem kontrole pristupa može upravljati stotinama korisnika različitih nivoa pristupa. Uređaji za kontrolu pristupa mogu biti smešteni gde god je potrebno i povezani sa sigurnosnim i alarmnim sistemima. Usluge ugradnje kontrole pristupa pružamo u Beogradu i okolini, a po potrebi i na celoj teritoriji Srbije.

Usluge ugradnje kontrole pristupa

Pružamo kompletnu uslugu ugradnje i održavanja kontrole pristupa koristeći uređaje renomiranih proizvođača. Naši električari su obučeni i imaju višegodišnje iskustvo u ugradnji raznih vrsta kontrole pristupa. Na osnovu Vaših zahteva, odabraćemo najbolje rešenje i izvršiti ugradnju kontrole pristupa na najbolji i najbrži način.

Ugradnja kontrole pristupa  se može uraditi na više načina i korišćenjem različitih tipova uređaja

  • Kontrola pristupa na blizinu - vrata se otvaraju dok se približav ključ ili kartica
  • Kontrola pristupa sa tastaturom – unosi se lični ili generički kod za pristup
  • Kontrola pristupa sa interfonom – razgovara se sa posetiocima pre nego što ih pustite
  • Kontrola pristupa sa izveštavanjem o događajima – moguć pregled kretanja zaposlenih
  • Kontrola pristupa sa kontrolom više lokacija - daljinski sa računara
  • Kontrola pristupa sa skenerom lica ili otiska prsta

Postoje mnoge prednosti koje umrežena kontrola pristupa može ponuditi poslovnim subjektima mnogo više od jednostavne kontrole pristupa vratima. Sistem može biti dizajniran tako da obezbedi ove prednosti i sa lako upotrebljivim administratorskim alatima možete biti potpuno upoznati za manje od dva sata obuke.

Ugradnja kontrole pristupa Ugradnja kontrole pristupa

Ako razmišljate o ugradnji kontrole pristupa za nove ili postojeće prostorije ili nadogradnju / zamenu postojećeg sistema kontrole pristupa, pozovite nas. Potpuno obučeni i iskusni u ugradnji kontrole pristupa, možemo vam ponuditi kompletne usluge projektovanja, instalacije i održavanja koje vam pružaju podršku tokom čitavog radnog veka vašeg sistema.

Pored toga, možemo da ponudimo usluge električara, postavljanje električnih rampi, ugradnju video nadzora, ugradnju alarmnih sistema, kao i montažu svih tipova LED i halogene rasvete.