na vrh

Ugradnja alarmnih sistema

Ugradnja alarmnih sistema D Light Beograd

Ugradnja alarmnih sistema je jedan od najboljih načina da zaštitite svoj dom i poslovni prostor od provalnika i neovlašćenog pristupa, odnosno neovlašćenog kretanja u delu ili celom prostoru. Istraživanja su pokazala da je mnogo manje verovatno da ćete biti žrtva provale ako imate instaliran alarmni sistem.

D Light ugrađuje alarmne sisteme koji uključuju zaštitu svih spoljnih vrata i mogućih ulaznih tačaka, tj. prozora, u Vašem domu ili poslovnom prostoru. Može se dodati i sistem unutrašnjih detektora pokreta i detektora loma stakala.

Ugradnja alarmnih sistema se radi ugradnjom elektronskih senzora. Alarmni sistem Vas, u slučaju provale, obaveštava o svakom neovlašćenom ulasku ili neovlašćenom kretanju unutar kuće ili poslovnog prostora zvukom i trepćućim svetlima. Istovremeno, moguće je elektronski digitalni signal primati i na mobilnim uređajima, tako da u svakom momentu možete pratiti razvoj događaja u slučaju oglašavanja alarma i o tome obavestiti odgovarajuće organe. Naravno, sve navedene opcije važe u slučaju da ih zahtevate. Od izbora alarmnog sistema zavisi i koje opcije su dostupne.

Alarmni sistemi u kućama i poslovnim objektima u izgradnji bi trebali biti instalirani sa ožičenim sigurnosnim alarmnim sistemima. Vlasnici postojećih alarma mogu izvršiti nadogradnju bežične veze sa alarmnim sistemom ili ugraditi hibridni alarmni sistem (kombinovana žična i bežična tehnologija).
Sigurnosni alarmni sistemi obezbeđuju ekonomičnu zaštitu od upada, krađe i druge vrste štete.

D Light, na osnovu uvida u prostor u koji se ugrađuje alarmni sistem, može predložiti najbolje rešenje, izvršiti ugradnju i održavati najprikladniji alarmni sistem za izabrane prostorije, od samostalnih instalacija do PC integrisanih rešenja.
Nakon Vašeg poziva i uvida u karakteristike prostora, identifikovaćemo najpogodniji alarmni sistem koji zadovoljava vaše tačne operativne zahteve.

Ugradnju alarmnih sistema vršimo koristeći kvalitetnu, pouzdanu i jednostavnu opremu koja će vam omogućiti da efikasno zaštitite svoju imovinu.

Kombinovanjem alarmnih sistema sa ugradnjom video nadzora, dodatno možete zaštititi vašu imovinu i ljude. Vaš alarmni i nadzorni sistem može biti povezan sa 24-časovnom stanicom za monitoring, što ubrzava istragu ako se vaš sistem aktivira.

Nudimo veliki broj različitih alarmnih sistema i uvek ćemo predstaviti najbolje rešenje za vaš budžet i zahteve.

Sva oprema instalirana od strane firme D Light je u skladu sa relevantnim standardima i razvijena je od strane priznatih i pouzdanih proizvođača.

Možemo održavati postojeći alarmni sistem ili ugraditi novi, kako bi osigurali njegovo kontinuirano funkcioniranje.

Da biste se raspitali o uslugama instalacije i održavanja alarma, kontaktirajte nas za najbolju ponudu ugradnje alarmnih sistema.