na vrh

Prodaja video nadzora

Video nadzor » Prodaja video nadzora

D-Light inženjering nudi i prodaju sistema video nadzora sa i bez usluge ugradnje. Uspešna saradnja sa najvećim uvoznicima u zemlji omogućavaju nam da u ponudi uvek imamo najbolji kvalitet sistema video nadzora po veoma konkurentnim cenama.

U sklopu prodaje sistema video nadzora pružamo i uslugu ugradnje, ukoliko želite da odmah uspostavite video nadzor svog objekta. Objedinjavanjem usluge prodaje i montaže video nadzora svakako ćete po povoljinijim uslovima i brže doći do kvalitenog nadzora nad stanom, kućom ili poslovnim objektom.

Podrška nakon prodaje sistema video nadzora se podrazumeva i definisana je zakonom o pravima potrošača, a u slučaju korišćenja usluge ugradnje i održavanja na sve pružene usluge imate garanciju na jednom mestu.

Bez obzira da li ćete kupovinu video nadzora obaviti sa ili bez naše ugradnje ili održavanja, preporučujemo da poverenje ukažete samo licenciranim firmama u oblasti video nadzora. D-Light inženjering je nosilac licence izdate od strane odgovarajućih državnih institucija, što samo govori o profesionalizmu i brizi o korisnicima, kao i odgovornosti koju smo spremni da preuzmemo.

Pozovite nas i raspitajte se o mogućnostima kupovine celih sistema video nadzora, kao i o pojedinačnim elemtima koji su kompatibilni sa vašim postojećim video nadzorom.

Prodaja video nadzora sa i bez ugradnje